BK Kartteam

Promotie en organisatie van (sport)evenementen

Bjorn Bourgonjon

° 15/09/1982

 

Kenneth Naessens

° 20/12/1993

 

Powered by :

Palmares

2013 : 1 ste Engels Kampioenschap Wankel Klasse

2013 : 2 de Nederlands kampioenschap Wankel Klasse

2014 : 2 de Nederlands Kampioenschap Wankel Klasse

2015 : 1 ste Dutch Wankel Challenge

2015 : 1 ste 24H Spa Huur Karts (Team Kart-Events)

2016 : 1ste Nederlands Kampioenschap Wankel Klasse

2016 : 1ste Super Cup

2017 : 1ste 24H Teesside Huur Karts (Team Kart-Events)

 

Palmares

2015 : 1ste 24H Spa Huur Karts (Team Kart-Events)

2017 : 1ste 24H Teesside Huur Karts (Team Kart-Events)

 

BK Kartteam - BE 0809.757.285 - Kruisstraat 50, 9930 Zomergem - 0497/119290