BK Kartteam

Promotie en organisatie van (sport)evenementen

BK Kartteam kan u door hun ervaring in zowel regionale, nationale als internationale wedstrijden ondersteunen met het realiseren of organiseren van alle soorten karting evenementen. Zowel voor bedrijven als priv├ę.

 

We bespreken samen het concept en verdelen de taken. Daarna zorgen wij ervoor dat alles in orde komt. Zowel de 4-takt karts als de stootbanden, het op- en het afbouwen van het parcours en de wedstrijdleiding!

 

Om een voorbeeld te hebben van een evenement die wij zouden kunnen organiseren voor u, hebben wij reeds verschillende evenementen zelf georganiseerd.

Zo hadden we in 2015 de Ringshopping Karttrophy. Een evenement op de parking van het Ringshopping Noord in Kortrijk.

Wij hadden een uitstekende planning uitgewerkt waardoor alles vlot verliep want er was enorm veel tijdsdruk. De winkel was op zaterdag open voor publiek, dus konden we pas na de sluitingsuren beginnen met alles op te bouwen. Vanaf toen begon alles, na een 4tal uren lag het volledige circuit in zijn plooi. Daarnaast deden we nog de dranktent dus moest daar ook alles nog geïnstalleerd worden. Op zondag werden de karts startklaar gemaakt, om er dan een prachtige wedstrijd mee te rijden. Na de wedstrijd werd alles netjes opgeruimd zodat de maandag geen enkele bezoeker nog zag dat er een evenement gebeurd was.

Net hetzelfde deden we in Stekene met de Karttrophy Stekene, dit op een uniek en prachtig stratenparcours.

 

Powered by :

BK Kartteam - BE 0809.757.285 - Kruisstraat 50, 9930 Zomergem - 0497/119290