BK Kartteam

Promotie en organisatie van (sport)evenementen

BK Kartteam - BE 0809.757.285 - Kruisstraat 50, 9930 Zomergem - 0497/119290

Door op de pagina Karttrophy Stekene te klikken, zal u alles over ons evenement vinden.

 

Ervaring in het karten is zeker niet nodig, na de grondige briefing, en enkele toertjes in de kwalificatie waan je u hier ook de nieuwe STIG. Dit is ook één van de weinige wedstrijden die nog echt op de weg worden gereden en niet op een parking.

 

Hier zorgen wij ook voor alles!

U zorgt voor het team, wij voor de rest. U komt toe, de karts staan klaar en het circuit is opgebouwd. Er is mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen en er is ook randanimatie voor de kinderen (springkasteel, kidskarting, ... ). Ideale teambuilding dus met jullie bedrijf of amusement verzekerd met een groepje vrienden.

 

Inschrijven kan hier.

 

Deze race gaat over een kart wedstrijd van 4 uren, deze wedstrijd wordt voorafgegaan door 1/2u kwalificatie. Een team bestaat voor deze wedstrijden uit max 8 personen.

 

Tijdens de wedstrijd is het verplicht om minimum 3 pilotenwissels uit te voeren. Een toertje rond de kart lopen, wordt ook aangezien als pilotenwissel. Er zullen ook kartwissels zijn.

 

Deze wedstrijd zal gesplitst worden in pro en amateur klasse (door ons te bepalen) = op gewicht (pro klasse).

 

Het gewicht van de piloten moet 80kg bedragen.

Zit er een piloot/pilote in van 50 kg dan moet deze sowieso het maximum gewicht van 20kg lood meenemen.

 

LET OP! Het gewicht wordt genomen na het rijden van de stints, dus hou daar rekening mee.

 

De kostprijs van een team voor deze wedstrijd is 600 euro (incl. BTW).

 

De teams worden verwacht op zondag 24 september rond 9u voor het aanmelden. Rond 10u worden alle motorische activiteiten stil gelegd voor een uitgebreide briefing. Waarna we meteen van start gaan met de kwalificatie.

 

Na het einde van deze wedstrijd gaan we over tot een prijsuitreiking met podiumceremonie en prijzen voor de eerste 3 plaatsen van beide Klasse's.

 

 

Powered by :